De werkwijze van Stukadoor Mulder

Stukadoor Mulder heeft ruim vijftien jaar ervaring in het vak. We werken snel en netjes en streven er altijd naar om alleen de allerbeste kwaliteit te leveren. Het maakt ons daarbij niet uit of we een hele kleine of juiste hele grote klus uitvoeren: we zetten ons voor iedere klant maximaal in. Naast verschillende ‘standaard’ diensten, levert Stukadoor Mulder ook speciale en exclusieve oplossingen. Onze Italiaanse stucwerk en decoratieve werken zijn daar een mooi voorbeeld van. Nieuwsgierig? We vertellen je graag alles over de verrassende mogelijkheden.

Het stukadoren van woningen ouder dan 2 jaar valt onder het 9%-tarief. Hieronder vallen ook het voorbereiden van het stukadoorwerk, voorbehandelingen.

De prijzen van Stukadoor Mulder

Voordat je besluit om gebruik te maken van de diensten van Stukadoor Mulder, wil je natuurlijk graag meer weten over de prijzen die gehanteerd worden. Wat belangrijk is om te beseffen, is dat de uiteindelijke prijs afhangt van verschillende factoren. Denk hierbij aan het aantal ramen in een muur, de mate waarin je een wand geëgaliseerd wilt hebben en bijvoorbeeld voor welke afwerking je kiest. Om je een zo goed mogelijk aanbod te kunnen doen, komen we dan ook graag langs. Tijdens deze vrijblijvende afspraak geven we gratis advies! Je ontvangt vervolgens een aanbod met duidelijke prijsopgave.